Tyttöjen Futispäivässä noin 300 innostunutta tyttöä.

10.9.2024

Tyttöjen Futispäivää vietettiin sunnuntaina Peltolassa ja paikalle saapui noin 300 seuramme ulkopuolista tyttöä tutustumaan jalkapalloon. Kentällä sekä buffetissa kävi melkoinen kuhina ensimmäisen kolmen tunnin aikana.

Erityisen isot kiitokset meidän tyttöjoukkueidemme vanhemmille, pelaajille ja toimihenkilöille, TuNL Naisten joukkueelle ja Naisten maajoukkueen päävalmentajalle Marko Salorannalle.

Marko Saloranta painotti haastatteluissa arkiliikunnan lisäämistä ja lapsen vanhempien vastuuta arkiliikunnan. Myös vanhempien vapaaehtoistoiminnan tärkeyttä korostettiin ja kiiteltiin Markon puheissa

Pienille tytöille ehkä se ikimuistoisin hetki kuitenkin oli, kun tyttöjen maajoukkuepelaajat Hikaru Viherlaakso ja Ilona Heinonen pelasivat lasten kanssa ja jakoivat nimmareita. Hikaru on aloittanut futiksen Linnan aluejoukkueessa ja pelannut poikien Kaupparissa ja Ilonan futisura on alkanut Kupittaan aluejoukkueessa vaikka nykyään tytöt edustavatkin Turun Palloseuraa. Kiitos naapuriseuralle lainasta ja suuri kiitos tytöille.

Kiitos vielä alakoulujen rehtoreille yhteistyöstä ja turkulaisille eskareille.

Toivottavasti moni tyttö innostui jalkapallosta ja lähtee mukaan joukkuetoimintaan turkulaisessa jalkapalloseurassa. Vaikka Turun Nappulaliigassa.

Kiitos myös pääyhteistyökumppaneillemme, että olette tukemassa Turun Nappulaliiga toimintaa.

 

Pääyhteistyökumppanimme

Terveystalo Pulssi

omaSp

Intersport Hansa

Viking Line

Adidas